SİİRT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MEZUN PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ SERTİFİKA PROGRAMI (YERLEŞENLER ve YEDEK KESİN KAYIT) DUYURUSU (GÜNCEL)

2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına yapılan başvurular tamamlanmıştır. Sonuçlar (YERLEŞENLER ve YEDEK KESİN KAYIT) aşağıdaki dosyalarda ilan edilmiştir.

İşlemler

Sonuçların Duyurulması

24.08.2024

Kesin Kayıtların Yapılması

24.08.2024 - 27.08.2024  (Mesai Bitimine Kadar)(online)

Kayıt Linki

KESİN KAYITLAR

Mezun Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programına kabul edilen öğrencilerin kesin kayıtları 24 Ağustos 2024 Cumartesi günü başlayacak ve 27 Ağustos 2024 Salı günü mesai bitiminde sona erecektir. Kesin kayıtlar ONLİNE yapılacaktır. Kayıt hakkı kazanan adaylar 1. taksit ödemesini yatırdıktan sonra https://forms.gle/XQR9GSki23nKM5Wi8 online linke tıklayarak aşağıda kesin kayıt için gerekli belgeleri yükleyeceklerdir. Gerek duyulduğu takdirde ders döneminde kayıt için gerekli olan belgelerin asıllarının ibrazı istenebilir. Talim ve Terbiye Kurulunun “Öğretmenlik Alanları, Atama ve Ders Okutma Esasları” konulu 9 numaralı kararında belirtilen bölüm koşullarının sağlanmaması durumunda sorumluluk öğrenciye aittir. Online kesin kayıtlarda yanlış, eksik veya geçersiz belgelerden adayın kendisi sorumlu olacaktır ve böyle bir durum belirlendiğinde kaydı silinecektir. Kesin kayıt hakkı kazanmasına rağmen kayıt süresi içinde kayıt yaptırmayan adaylar kayıt hakkını kaybetmiş olacaklardır.

Kesin kayıt yaptırdıktan sonra herhangi bir sebeple kaydını sildiren veya kaydı silinmek durumunda kalınan öğrencilerin kayıt ücreti 25 Ağustos 2015 Tarihli Resmî Gazete ilan edilen Bakanlar Kurulu Kararının 16’ncı maddesinin 1’nci bendi gereğince kesinlikle iade edilmeyecektir.

KESİN KAYITTA İSTENEN BELGELER

1. Lisans Mezuniyet Belgesi ya da Diplomanın aslı veya onaylı sureti (Yurtdışındaki Üniversitelerden mezun olanların diplomalarının denkliği kayıt sırasında belgelendirilmelidir). E-Devletten alınan mezuniyet belgesi ve transkript belgesi geçerlidir.

2.   Onaylı Lisans Not Durum Belgesi (Transkript)

3.   Nüfus Cüzdanının ön ve arka yüzü

4.     Fotoğraf

5.  Öğrenim ücretinin 1. taksidinin (6500 TL) ödendiğine dair banka dekontu  (T.C. Ziraat Bankası Siirt Şubesindeki TR80 0001 0000 9462 1307 5250 01 IBAN hesabına (Hesap Adı: SİİRT ÜNİVERSİTESİ DÖNER SERMAYE İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜ) Ad Soyad, öğretmenlik alanı ve T.C. kimlik numarası ile birlikte “2024-2025 PFE I. Dönem Ücreti” şeklinde açıklama belirtilerek ödenecektir).

Not 1 : Belgelerinizi yüklerken yanıtınız kaydedildi ibaresi ekranda çıkar ise belgeleriniz yüklenmiştir. Teyit için Formasyon biriminin aramayınız.

Not 2 : Cep telefonundan duyuruya bakarken bazı tablolar gözükmeyebilir. Bilgisayardan duyuruya  bakılmasını tavsiye ediyoruz.

Not  3   :  Kesin kayıt için evrak gönderen öğrenciler; Ders kaydınız öğrenci işleri tarafından yapılacaktır. Ders programı, ders şubeleriniz belli olduktan sonra ve ders muafiyet bilgisi Üniversitemizin duyuru sayfasından paylaşılacaktır. Duyuru sayfamızı takip etmeyi unutmayınız.

İBRAHİM ŞAHİN (0484) 212-1111 / 3106
24 Ağustos 2024